gayhair.net
sobre el cabell gai


Gay Hair :

Quines són les tendències per al cabell entre els gais? Mentre que la lluita contra no necessàriament identificar l'orientació sexual d'algú, és igualment cert que hi ha algunes tendències que emergeixen. Per exemple, els gais tendeixen a curar molt més el seu cabell, de manera que sovint prefereixen els cabells llargs que porten lligats a les dues coletes o simplement solt sobre les seves espatlles. No hi ha preferències entre marró i bo, encara que sovint els gais tendeixen a tenir cop de calor en el seu cabell, sempre amb una visió de l'atenció augmentada al seu look. Les onades, rínxols i campanetes són tota la ràbia, potser perquè sovint emfatitzen la longitud. qualsevol cosa perquè fa que sigui més difícil de cara, que en el seu lloc ha tendit a ser dolça. Els que prefereixen els cabells curts optar per Tufts més llarg, potser asimètrica esquerra i lliscar per la seva galta per realçar la cara i emfatitzar l'aparença.

Encyclopedic hair website


Perruqueries tenir cura de la salut del cabell en els salons de bellesa i estètica, amb pentinats d'estil per a la moda-fotos del cabell i la venda de productes per al cabell cura.

Temes relacionats

Lèxic de perruqueries

Gay Hair, perruqueries, cabells, salut, salons de bellesa, fotos de moda de cabells, pentinats, estètica, venda, cura de la calvície, Gay Hair, caiguda del cabell, colorants, cremades de sol, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Gay Hair, Globelife, saló de perruqueria, marques de productes per al cabell, sector de la perruqueria, les empreses de tints per al cabell, els fabricants de productes de perruqueria professional, fabrica línies amb tercers, Etiquetes privades, accessoris per al cabell, Gay Hair, perruquers minoristes, venedors majoristes de productes per al cabell, els distribuïdors de productes de perruqueria, perruqueries, salons de bellesa, la investigació de mercat en la indústria de la moda del cabell, els equips de perruqueria, informació del cabell, informació del cabell, Gay Hair, notícies productes de perruqueria, perruqueries de mobles, exportació d'importació, material de perruqueria

X

privacy